Nu är det sommar (med allt vad det innebär)!

Att de flesta av oss gillar sommaren är knappast en nyhet och nu när den är på intågande så är det mycket som vi har att se fram emot! Förutom att vi slipper ta på oss mössor, vantar och halsdukar så kan vi vara ute i solen och läsa, jobba, plugga och ha det skönt. En annan bra grej är att man kan träna mer utomhus när det är sommar!

Beroende av vad man gillar för typ av träning är det naturligtvis mer eller mindre viktigt att kunna göra det utomhus, men för mig som gillar enklare funktionell träning så passar det perfekt! Eftersom jag har ett hus med trädgård så brukar jag träna där när vädret tillåter, men har man inte en egen trädgård så kan man ju göra exempelvis sit up- kast och andra övningar i ett utomhusgym eller på andra allmänna platser som passar för träning! Eller varför inte en hinderbana?

Vad är det då mer som är härligt när sommaren knackar på dörren? Att man får se över sin hudvårdsrutin och köpa lite nytt är en av mina favoriter plus att man får köpa nya kläder! Kan ju inte bli bättre!

Sommarshopping – den bästa shoppingen!

Trender kommer ju och går, det vet vi alla, men när det kommer till just sommarkläder så kan man ofta spara vissa favoriter år efter år. Bland mina favoriter som jag använt mer än ett år finns både ett par perfekta linnen (som jag önskar jag köpt fler av), neutrala shorts och bikinis, hattar och massor av annat!

Jag brukar lägga mer pengar på höst- och vintermode än på sommarmode, men det som är så kul med sommarkläder är ju att det kostar mindre än vad kläder inför hösten och vintern gör. En fin klänning kan man köpa för ett par hundralappar och detsamma gäller för vissa sommarskor, om man har tur!

Shopping!
Jag älskar färger!

Jag tycker att det som gör sommarshoppingen så rolig har att göra med just det faktum att man hittar billigare kläder och skor och att de är så lättburna. Såklart är det också kul att det man köper syns efter att man under höst och vinter blivit van vid att kläderna är gömda undre kappor och jackor.

Sommarrutin för smink och hudvård

Att man behöver ändra sin hudvårdsrutin är också det någonting som man direkt känner av, eftersom huden ganska snabbt ändrar sig när värmen och solen kommer. De lite mer rejäla produkterna man behöver för att få huden att må bra kan bytas ut mot mindre rejäla och lättare produkter och det är alltid lika välkommet med nyheter i badrummet!

Också smink är ju en sådan sak som man ändrar när vår och sommar knackar på dörren. Foundations och annat byts ut mot lättare täckningsprodukter, eller inga alls och även andra tyngre sminkprodukter byts ut mot lättare så att det blir lättare att bära dem när det är varmt.

Jag älskar att byta ut och köpa nytt då jag anser att ett badrum aldrig kan bli fullt av produkter, utan snarare tvärtom! Det ska vara till bredden fullt för att jag ska vara nöjd!