Trendig shopping inför sommaren!

Det är inte svårt att hitta härliga trendiga plagg och skor inför denna säsong, utan det är lätt som en plätt att hitta rätt i den trendiga djungeln därute! Kanske har du inte fastnat för de stora trenderna som går igen lite överallt, men du har troligtvis fastnat för åtminstone någon av årets trender inför sommaren, eller hur?

Det bästa är att välja ut ett par av de mest trendiga sakerna och blanda upp det med sådana plagg och accessoarer, skor och väskor som du redan har hemma. Det gör att du inte tröttnar lika snabbt på trenderna! Det ser lite mycket ut om man prickar in allt i en enda outfit, så att vara lite mer försiktig i valen av trendiga plagg är smart.

Passa på att förnya även badrumsgarderoben!

Jag vet att det är många med mig som älskar skönhetsprodukter och med det sagt så är det många med mig som lite saknar alla goa krämer och tyngre sminkprodukter nu när det blir varmt.

Som tur är så vet vi ju att vi snart kan börja använda våra favoriter igen så fort det blir höst och det finns alltid så många nya kul produkter som passar för sommaren som man kan testa, så det gör egentligen inte så mycket att favoriterna får vänta i badrummet tills det blir lite kallare nästa gång, eller hur?

Att shoppa loss bland både hudvårdsprodukter, smink och hårprodukter är ju alltid lika underbart och det som är så kul är att de lättare produkterna som passar nu när det är varmare också ofta har en passande doft för varmare dagar. Jag använder ganska tung parfym och tyngre dofter även när det kommer till hårvård under de kallare månaderna, men nu när det är sommar och sol så är det superkul att plocka in de lättare dofterna!

Trendiga träningskläder är också kul!

träningskläder

När det kommer till träning så är jag inget större proffs, utan jag kör på enklare fitness träning. Det är väldigt passande eftersom jag gillar att ha trendiga plagg på mig även när jag tränar och den träning jag håller på med kräver inga större konstigheter, utan jag kan köpa det jag tycker är snyggt snarare än det som är funktionellt. Jag är verkligen inte en fantast av funktionella plagg och skor, så det skulle irritera mig väldigt mycket om jag var tvungen att välja funktion före utseendet på plaggen!